2019-06-29 04:24:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Gondolkodjon el, mielőtt végleges döntésre szánja el magát

Napi horoszkóp június 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars a negyedik sorsterületén halad át kellemesen fényszögelve. Önnek nagyon fontos a környezete, most is azon járatja a fejét, hogy lehetne a jelenlegi lakáskörülményekből a legoptimálisabb megoldást kihozni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Önnek az első sorsterületén tartózkodik a Hold kellemes sugárzásokban a Plútótól, ez a nap kiváló lehetőséget biztosít önnek javítások vagy más változtatások elvégzésére lakóhelyén. Vagy most vehet ingatlant, ahol felépítheti álmai otthonát, vagy már beköltözhet a készbe.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön ügyesen forgatja a szavakat, gyorsan megtalálja a hangot beszédpartnerével, ma könnyen győz meg másokat saját igazáról. Megvan az a képessége, hogy pillanatok alatt felismeri a másik gyenge pontját az érvelésben, és pont abban győzi le ellenfelét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold remek fényszöget kap a Plútótól, érzelmileg kiegyensúlyozott, és mindez pozitívan visszatükröződik kapcsolataiban. Ha valamin változtatni szeretne a párkapcsolatát illetően, most azt könnyedén megbeszélheti partnerével.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Cselekedeteiben önt eredeti és ragyogó ötletek vezérlik, különösen eseménydús napot mutat ez a mai. A határozottsága erény, most azonban gondolkodjon el, mielőtt végleges döntésre szánja el magát, az életstílusa így is, úgy is megváltozik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön okos barát, szeret ismerkedni, a barátságaiban erőteljesen ki tud bontakozni, jól érzi magát, ha sokan veszik körül. Ma ezt már be is bizonyíthatja, ugyanis egészen véletlenül egy csoportos programon találhatja magát, ez az ön világa.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tetterősen és bátran képviseli meggyőződéseit, emelkedett ideálokért küzd. Minden energiáját beveti, hogy magasabb képzettségre tegyen szert, ez köszönhető a Mars kilencedik sorsterületén való átvonulásának.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma ön megnyeri a legtöbb ember bizalmát, mert ön is bizalmat ad a többi embernek. A megjelenése tekintélyt parancsoló, vagy egyszerűen elegáns. Ne éljen vissza az istenadta az adottságaival!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ön kissé zárkózott, mert fél a sérülésektől. Azonban jobb szeretni és szeretetet adni, még ha hébe-hóba csalódunk is, ráadásul félelme alaptalan. Próbálja meg logikusan és okosan befogadni az újat. Ha így tesz estére már derű lesz az arcán.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma ön kissé zárkózott, mert fél a sérülésektől. Azonban jobb szeretni és szeretetet adni, még ha hébe-hóba csalódunk is, ráadásul félelme alaptalan. Próbálja meg logikusan és okosan befogadni az újat. Ha így tesz estére már derű lesz az arcán.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ön nem viseli el a rutint, semmit, amit rá akarnak kényszeríteni önre. Meg van arról győződve, hogy az ön meglátásai nagyban megelőzik korát, ez nagy valószínűleg így is van, de másokban visszatetszést kelt ez a túlzott magabiztosság.


Halak: II. 19. - III. 20.

Önre jellemző, hogy kimenekül azokból a helyzetekből, amelyekben fogságban érzi magát. Habár gyakran nagy érzelmi rászorultságot mutat, és hajlamos az érzelmi függőségre, mégsem szeret határozottan elköteleződni, ami nem segíti a stabil kapcsolatok kialakulását.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: